Restaurant Wish You Were Hier, Noordwijk aan Zee

December 2015
Omschrijving
Ontwerp, engineering en uitvoering van het totale lichtplan van het restaurant.
 
Het buitensign is opgebouwd uit corten staal.
 
De interieurverlichting is uitgevoerd in gezwart staal met blank, matte poedercoating als afwerking.
De barverlichting hangt vrij in de ruimte. Door toepassing van een opengewerkt bladmotief blijft het restaurant één ruimtelijk geheel.
Achterin het restaurant is een grote boomstructuur met overdadige bedrading toegepast. De led-lichtbronnen zijn dimbaar voor een flexibele belichting.
Accentspots en werkplekverlichting completeren het geheel.
Projectlocatie
  • Restaurant Wish You Were Hier
  • Koningin Wilhelmina Boulevard 15
  • 2202 GT
  • Noordwijk aan Zee
Opdrachtgever
  • Familie Groen
  • Noordwijk aan Zee